MR

In de medezeggenschapsraad zitten drie ouders en drie teamleden. De MR bespreekt zaken aangaande de school, bewaakt het beleid en het besluitvormingsproces in de school. De MR werkt actief en nauw samen met de directie van OBS De Watermolen.  Klik hier voor het MR Werkplan 2018-2019 , voor meer informatie omtrent de MR.

Er is ook een gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR). In de GMR is een afvaardiging van ouders en leerkrachten van verschillende scholen van Zaan Primair vertegenwoordigd.

Ouders Leerkrachten
  • Amber Zaal-Fijma
  • Linda Warren
  • Sharada van Egmond-Rijkhoff  (voorzitter)
  • Femke de Waal
  • Keresztély van Zaane
  • Marcelle Bleeker

E-mailadres MR: mr@obsdewatermolen.nl
Telefoonnummer voorzitter MR:
Twitter @MRDeWatermolen (volg ons om eerder op te hoogte te zijn)

MR Vergaderplanning en voorgenomen onderwerpen

Hieronder vind je de vergaderplanning en voorgenomen vergaderonderwerpen van de MR terug tezamen met de gepubliceerde vergaderagenda’s en -notulen.

De onderwerpen die gepland staan gedurende het jaar kunnen nog verschuiven en veranderen.

Wil je aanwezig zijn bij een MR-vergadering als toeschouwer, dan ben je van harte welkom. Stuur een mail naar mr@obsdewatermolen.nl om je aan te melden. Volg ons via ons Twitter-account (@MRDeWatermolen) om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Vergaderplanning
Vergadering Datum Onderwerp OMR
1 25 september 16:00-18:00 uur MR Werkplan 2017-2018 Instemming
MR Jaarverslag – goedkeuren Instemming