Onze Visie

Wij stimuleren de sfeer van openheid en nieuwsgierigheid naar de ander. Dit op een wijze waarin elk kind en zijn of haar ouders wordt gezien en wordt gehoord. Wij leggen de verbinding tot begrip en saamhorigheid.

Anti-pest protocol

Om goed te kunnen functioneren heeft een kind allereerst zo’n veilige en ‘warme’ omgeving nodig. Het moet met plezier naar school gaan. De kleinschaligheid van de beide vestigingen vormt wat dat betreft een stevige basis.

Gezonde school

Aandacht voor sociaal emotionele ontwikkeling

Visie

OBS De Spiegel is een veilige en betrokken school voor alle leerlingen, ouders en medewerkers. Wij zijn er voor ouders die het beste willen bereiken voor hun kind. Wij dagen de kinderen en de medewerkers uit om hoge ambities waar te maken. Samen maken we ons sterk voor goede leerprestaties, taal- en talentontwikkeling.

Ouders

OBS De Lindenboom is een veilige en betrokken school voor alle leerlingen, ouders en medewerkers. Wij zijn er voor ouders die het beste willen bereiken voor hun kind. Wij dagen de kinderen en de medewerkers uit om hoge ambities waar te maken. Samen maken we ons sterk voor goede leerprestaties, taal- en talentontwikkeling.

Groepen

Openbare basisschool De Lindenboom is de eerste school in Zaanstad die uw kind volwaardig basisonderwijs aanbiedt vanaf 3 jaar en 9 maanden. In de Startgroep krijgt uw kind drie maanden extra onderwijstijd voordat het met de basisschool begint.

Nieuws

Opbrengst actie kassabonnen Bruna

Opbrengst actie kassabonnen Bruna

Wat fijn dat we een groot aantal kassabonnen van de Bruna hebben mogen ontvangen tijdens de kinderboeken week! Onze school mag nu voor €54,20 boeken uitzoeken bij Bruna. En daar zijn we heel blij mee.

Lees meer
Kinderboekenweek

Kinderboekenweek

Van 2 tot en met 13 oktober is er bij ons op school aandacht voor de Kinderboekenweek. Het thema is Reis mee. Met dit thema gaan we op reis in kinderboeken. Niet de bestemming, maar het vervoer erheen staat centraal. Ontdek de ruimte met een raket, beleef avonturen op...

Lees meer

Kalender