Onze Visie

Wij stimuleren de sfeer van openheid en nieuwsgierigheid naar de ander. Dit op een wijze waarin elk kind en zijn of haar ouders wordt gezien en wordt gehoord. Wij leggen de verbinding tot begrip en saamhorigheid.

Anti-pest protocol

Om goed te kunnen functioneren heeft een kind allereerst zo’n veilige en ‘warme’ omgeving nodig. Het moet met plezier naar school gaan. De kleinschaligheid van de beide vestigingen vormt wat dat betreft een stevige basis.

Gezonde school

Aandacht voor sociaal emotionele ontwikkeling

Visie

OBS De Spiegel is een veilige en betrokken school voor alle leerlingen, ouders en medewerkers. Wij zijn er voor ouders die het beste willen bereiken voor hun kind. Wij dagen de kinderen en de medewerkers uit om hoge ambities waar te maken. Samen maken we ons sterk voor goede leerprestaties, taal- en talentontwikkeling.

Ouders

OBS De Lindenboom is een veilige en betrokken school voor alle leerlingen, ouders en medewerkers. Wij zijn er voor ouders die het beste willen bereiken voor hun kind. Wij dagen de kinderen en de medewerkers uit om hoge ambities waar te maken. Samen maken we ons sterk voor goede leerprestaties, taal- en talentontwikkeling.

Groepen

Openbare basisschool De Lindenboom is de eerste school in Zaanstad die uw kind volwaardig basisonderwijs aanbiedt vanaf 3 jaar en 9 maanden. In de Startgroep krijgt uw kind drie maanden extra onderwijstijd voordat het met de basisschool begint.

Nieuws

Project “Jungle”

Na de meivakantie starten wij met het project  “Jungle”! Dit project loopt van maandag 6 mei tot en met donderdag 23 mei. Om de school mooi te kunnen aankleden vragen we jullie om decoratiemateriaal. Denk hierbij aan grote oerwouddieren knuffels, nepplanten, bladeren,...

Lees meer

Bingo

De jaarlijkse bingo zal dit jaar op woensdag 13 februari gevierd worden! De prijzen worden verzorgd door school. Woensdag  13 februari Groep 1/2 12:45 tot 13:45 uur Woensdag  13 februari Groep 3 t/m 5 14:00 tot 15:15 uur Woensdag  13 februari Groep 6...

Lees meer

Kerstdiner

Kerstdiner Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Vanaf 17:45 uur is de school open en kunt u uw kind in de klas brengen. De ouders zijn van harte welkom in het...

Lees meer

Kalender