FreeKids BSO en OBS De Watermolen

Opvang en onderwijs hand in hand
freekids logo

Klik hier voor een presentatie-

Opvang en onderwijs gaan hand in hand op De Watermolen. Voor en na school staan de medewerkers van FreeKids klaar met leuke activiteiten. Lekker actief en creatief bezig zijn na een schooldag. Keertje geen zin om mee te doen? Geeft niks, chillen met een boekje of spelletje kan natuurlijk ook altijd.

FreeKids sluit aan bij de kernwaarden van obs De Watermolen en waar dat kan dragen we er in onze activiteiten aan bij. Daarnaast werken de leerkrachten van de school en de pedagogisch medewerkers van FreeKids samen. Dat is onder meer belangrijk als er eens iets bijzonders met een kind aan de hand is. Ten slotte biedt FreeKids opvang aan tijdens de studiedagen van het Watermolen-docententeam.

obs De Watermolen hoort bij scholenorganisatie Zaan Primair. Samen met Zaan Primair werkt FreeKids aan de vorming van Brede Kindcentra, waarin verschillende partijen samenwerken aan de ontwikkeling van kinderen. De Watermolen is zo’n Breed Kindcentrum.

U kunt kiezen voor vóór- en naschoolse opvang bij FreeKids De Watermolen. Verder heeft u de mogelijkheid uw kind bij ons te brengen tijdens de 41 schoolweken en/of de 11 vakantie weken van een jaar. Het uurtarief bedraagt € 6,35 per uur. Afhankelijk van uw inkomen krijgt u een gedeelte daarvan terug via uw belastingaangifte. Als u dat precies wilt berekenen gaat u naar www.toeslagen.nl

Wilt u meer informatie over FreeKids of wilt u hulp bij het berekenen van de kosten van de opvang, neemt u dan gerust contact op met FreeKids via 088-1919190. Daarnaast vindt u veel informatie op www.freekids.nl

Als bijlage vindt u de inschrijfformulieren voor het “peuterspelen” en voor FreeKids zelf.

Aanmeldingsformulier Peuterspelen

Inschrijfformulier voor FreeKids

Als u meer wilt weten over de activiteiten op de groep, dan kunt u natuurlijk ook bij onze pedagogisch medewerker.

Graag tot ziens!

FreeKids Buitenschoolse Opvang