ZaanRT

Mag ik mezelf aan u voorstellen; mijn naam is Leonie Noordeloos, gediplomeerd Remedial Teacher, en ik ga op maandagmiddag in een ruimte op de Watermolen bijles of Reken- en Spelling Bootcamps geven. Bijles kan voor alle vakken, bijvoorbeeld spelling, taal en lezen. Ik heb me gespecialiseerd in rekenen. Daarnaast sta ik 3 dagen voor de klas, om een goede connectie met het onderwijs te houden.

Na het behalen van mijn Master SEN diploma Remedial Teaching ben ik mijn eigen praktijk voor leerondersteuning en bijles begonnen in Assendelft. Zaan RT is een praktijk voor bijles en leerondersteuning voor kinderen in het basis- en voortgezet onderwijs. Kinderen komen bij mij als ze moeilijkheden ondervinden bij het leren, maar bijles kan juist ook voor kinderen die een extra uitdaging nodig hebben. Mijn bijlessen zijn over het algemeen één op één met het kind en die gerichte aandacht is vaak net het extra zetje wat een kind nodig heeft.

Naast bijles geef ik ook Bootcamps voor spelling en rekenen. Tijdens deze lessen staat bewegend leren centraal. De bootcamps doe ik bij voorkeur buiten of in een speelzaal, in de vorm van een circuit met attributen en kleuren. Dit concept is uitermate geschikt voor zogenaamde beelddenkers.

Voor interesse en meer informatie zie www.zaanrt.nl of bel met 06 476 75 351.

Een vriendelijke groet,

Leonie Noordeloos