De jaarlijkse bingo zal dit jaar op woensdag 13 februari gevierd worden! De prijzen worden verzorgd door school.

Woensdag  13 februari Groep 1/2 12:45 tot 13:45 uur
Woensdag  13 februari Groep 3 t/m 5 14:00 tot 15:15 uur
Woensdag  13 februari Groep 6 t/m 8 15:30 tot 16:45 uur

Groep1/2:
Bij groep 1/2 wordt er gespeeld met plaatjes, zodat ook de jongste kinderen lekker mee kunnen doen. Per kind kan er maximaal één begeleider meekomen i.v.m. de ruimte. Groep 1/2 speelt twee rondes en zal bij iedere ronde een prijsje winnen. De kosten voor het bingo-boekje bedragen € 3,50. Vooraf en in een korte pauze zijn er drinken, snoepjes en chips te koop. Wij waarderen het zeer als er met losgeld wordt betaald!

Groep 3 t/m 8:
Bij de midden- en bovenbouw wordt er gespeeld met cijfers. Per kind kan er maximaal één begeleider meekomen i.v.m. de ruimte. De kinderen spelen drie rondes. Aan het eind van de dag gaat ieder kind met in ieder geval één prijsje naar huis! De kosten voor het bingo-boekje bedragen    € 3,50. Vooraf en in een korte pauze zijn er drinken, snoepjes en chips te koop. Wij waarderen het zeer als er met losgeld wordt betaald!

Ook dit jaar worden de bingoboekjes vooraf verkocht in de hal. Dit gebeurt alléén op woensdag 6 februari en  vrijdag 8 februari. Ouders van de OR zullen deze ochtenden van 8:20 tot 8:40 uur aanwezig zijn om de bingoboekjes te verkopen. Ieder kind speelt met maximaal één bingo-boekje. Voor het gemak bewaren wij de boekjes op school tot de middag van de bingo.