Kerstdiner

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Vanaf 17:45 uur is de school open en kunt u uw kind in de klas brengen. De ouders zijn van harte welkom in het speellokaal om daar te wachten tot het kerstdiner is afgelopen. De hal laten we het liefst zo veel mogelijk vrij.

Wij vragen u om deze avond vooral lopend of met de fiets te komen, zodat er geen problemen hoeven te ontstaan met parkeren rondom de school.

Voor het kerstdiner willen wij u vragen om iets te maken. De suggestie- en intekenlijsten hiervoor hangen vanaf maandag 10 december bij het lokaal van uw kind. Voor de bovenbouw; u mag dus een keer mee naar boven om uw naam op te kunnen schrijven.

Op vrijdag 21 december willen wij de kerstversiering in de algemene ruimtes opruimen. Wij kunnen uw hulp hierbij hard gebruiken! Om 8.30 uur willen wij onder het genot van een kop koffie of thee gaan beginnen.

De kerstcommissie van de Watermolen.