Webshop De Watermolen

Op deze pagina vindt u een overzicht van artikelen die u via de webshop van De Watermolen kunt aanschaffen. Heeft u zelf een goed idee over iets dat u graag op de website te koop ziet, stuurt dan een mailtje naar m.vanwijhe@zaanprimair.nl

U kunt de artikelen bestellen via dit bestelformulier.

Letters leren is een eitje

letters leren is een eitje“Letters leren is een eitje” is een leuk & leerzaam boek voor ouders en kinderen (3-7) om samen letters te leren en te beginnen met lezen. Ouders kunnen de fraai vormgegeven ezelsbruggetjes gebruiken om hun kind te helpen letters & klanken te herkennen.

De ezelsbruggetjes zijn zo veel mogelijk gekoppeld aan de vorm van de letter of klank en daardoor makkelijk te onthouden. Ook helpt dit boek op een beeldende -en soms ludieke – wijze bij het uit elkaar houden van bijvoorbeeld de “b/d” en de “ie/ei”. Met dit boek wordt letters leren een eitje!

DVD Dit is De Watermolen

Foto film De WatermolenDeze informatiefilm geeft u in een kwartier een volledig beeld van wat voor een school De Watermolen is. Leuk voor uw kind, voor opa of oma, of als tip voor vrienden en kennissen die een goede basisschool zoeken.

Spelling-maatje

taalmaatjeTer ondersteuning van de spellingslessen, gebruiken wij in de klas het Spelling-maatje. U kunt dit boek ook voor thuis aanschaffen. Hierdoor kunt u de spellingsregels thuis met uw kind, op dezelfde wijze als het op school wordt aangeleerd, bespreken.

Het Spelling-maatje is een overzichtelijk opzoekboekje waarin alle spellingcategorieën één voor één uitgelegd worden. Per categorie is het kenmerk, de regel, het stappenplan, het spellingplaatje en twaalf voorbeeldwoorden opgenomen. Daarnaast zijn ook de regels voor de schrijfwijze van werkwoordsvormen te vinden.

Informatiepakket

Folder De WatermolenEen bewuste schoolkeuze is van groot belang. Via dit informatiepakket verstrekken wij u graag de nodige informatie over de school. U vindt in het pakket het volgende terug:

• Folder/bouwpakket OBS De Watermolen;
  • Prentenboek “Welkom op De Watermolen”;
  • DVD “De Watermolen”;
  • Inschrijfformulier “OBS De Watermolen”;
  • FreeKids Buitenschoolse opvang;
  • FreeKids Peuterspelen;
  • Logopediepraktijk De Praatmaatgroep;
  • Zwangerschapscursus van Babymoon Kraamzorg; en
  • Mind and Motion peuterwennen/peutergym

Gripper schrijfhulp

GrippersEen dikker potlood, rond of driekantig, is voor een beginnende schrijver vaak beter te hanteren dan een dunne pen of potlood. Bij dun schrijfmateriaal is het toepassen van de juiste greep moeilijker. Hierbij kan een gripper helpen. De dikke driehoekige vorm zorgt ervoor dat je kind op een natuurlijke manier de juiste pengreep toepast.

De grippers kosten €2,00 per stuk.