Schoolspot

Op de site www.schoolspot.nl vindt u tegen een zeer voordelig tarief handige software voor uw kind en u zelf. Voor alle basisscholen in Nederland gelden al langer unieke onderwijslicenties voor softwareproducten. Praktisch alle 8000 instellingen in het basisonderwijs maken hier gebruik van. Sinds maart 2006 is ook voor leerlingen in het basisonderwijs het thuisgebruik van bekende producten, zoals Office Professional, beschikbaar via deze regeling. Dit betekent dat u als ouder zeer voordelig de officiële licenties en cd-rom’s kunt bestellen.

Surf naar de site www.schoolspot.nl en maak een account aan. Na de aanmelding controleert Surfspot bij de school of uw kind inderdaad een leerling van De Watermolen is. U krijgt een bevestiging terug en vervolgens kunt u de voordelige software bestellen.