Watermolen app

SchoolPraat is een slim systeem waarmee onze school op een snelle en efficiënte manier met u communiceert.

De school gaat u via deze app op de hoogte houden van al het nieuws over de school. Via de app kunt u ook foto’s en video’s bekijken, de activiteitenkalender raadplegen en info over de school lezen.

Met de gesprekkenplanner in de app kunt u bovendien zelf een tijd reserveren voor een 10-minutengesprek. De app biedt ons onder meer de mogelijkheid om push – en nieuwsberichten per groep te sturen. U kunt in de app via instellingen (tandwieltje rechtsboven) aangeven bij welke groep(en) u hoort.
U heeft hiervoor een inlogcode nodig, deze ontvangt u van de leerkracht van uw kind.
Als de school een nieuwsbericht plaatst, verschijnt er een rood balletje bij het icoon. Zo is direct duidelijk dat de school iets te melden heeft.