Ouderraad

In de OR zitten ouders, die de school graag een handje helpen. Zij verlenen medewerking aan binnen- en buitenschoolse activiteiten in overleg met en onder verantwoordelijkheid van de schoolleiding.

De OR is bereikbaar via or@obsdewatermolen.nl. Ook hangt er een brievenbus bij de hoofdingang, waarin u uw vragen kwijt kunt.

De ouders in de ouderraad zijn:

• Fanny Froger
  • Ilonka Kruyt
  • Sacha Visscher
  • Soraya Hoeve
  • Linda Warren
  • Yvette Slot
  • Karen Kelder

Bij de vergaderingen zijn ook altijd een of meer teamleden aanwezig. Dit zijn juf Patricia, juf Ingrid, juf Irene en/of de directeur.

De ouderraad beheert ook het ouderfonds voor binnen- en buitenschoolse activiteiten en het schoolreisjesgeld. Via onderstaande link vindt u hierover meer informatie:

Toelichting Ouderbijdage & Schoolreisgeld

De Ouderraad werkt volgens een huishoudelijk reglement. Via de onderstaande link vindt u hierover meer informatie:

Huishoudelijk Reglement Ouderraad