Oppas aangeboden

Chayenne is de eerste die zich heeft aangemeld. In het ondergaande stukje stelt zij zich aan u voor.

Hallo! Ik ben Chayenne Bijleveld, ik ben 17 jaar oud. Ik doe de opleiding Helpende Zorg en Welzijn op het Regio-college. Ik loop nu stage bij groep 1/2b tot 15 juli.

Ik paste vroeger vaak op mijn zusje, buurjongen en buurmeisje. Ook nu heb ik af en toe een oppasbaantje. Ik ben elke avond beschikbaar behalve op dinsdag;

maandag van : 13;00 tot -;

dinsdag 15:00 tot 17;00;

woensdag 15:00 tot -;

donderdag 14;30 tot -;

vrijdag 14;30 tot -;

en af en toe in het weekend.

Voor meer informatie kunt u mij gerust een mail sturen via chayennebijleveld@hotmail.com

Cheyenne oppas (Small)

Hoe werkt het?

We maken het allemaal wel eens mee. Je hebt een oppas nodig en nergens is er een te vinden. Daarnaast hebben wij veel oud-leerlingen die goed met kinderen kunnen omgaan en best een centje willen bijverdienen. De Watermolen biedt de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen.

De spelregels zijn eenvoudig; wanneer je ouder bent dan 16 jaar mag je als oud-leerling, je hier als oppas aanbieden. Je schrijft een stukje waarin je het volgende opneemt:

1. Je vermeldt je naam;
  2. Je vermeldt waarom je geschikt bent als oppas (denk aan oppaservaring, maar ook het hebben van een jonger broertje of zusje kan interessant zijn;
  3. Je vermeldt je leeftijd;
  4. Je plaats een pasfotootje.
  5. Je stuurt dit naar m.vanwijhe@zaanprimair.nl Je vermeldt in het mailtje ook het mailadres van je ouders.
  6. Je ouders ontvangen op hun mailadres een formulier waarin zij instemmen met dat jij je voor hiervoor hebt opgegeven.

Let op: De Watermolen brengt op deze manier slechts mensen met elkaar in contact. Het verdere contact en alles wat hieruit voortvloeit, geschiedt geheel op eigen risico en verantwoording.