Open dag

De open dag op woensdag 22 november is een goede gelegenheid om een indruk van onze school te krijgen.
U kunt kennismaken met vele onderdelen van De Watermolen. De directeur, de leerkrachten, de kinderen en de organisatie FreeKids (voor- en naschoolse opvang) verzorgen een deel van het programma:

Het programma is al volgt:

9:00-9.15 Welkomstwoord

Welkomstwoord met koffie in de hal

9.15-9.45 Klassenbezoek

Nieuwsgierig hoe het onderwijs er in groep 1/2 uitziet? U kijkt mee in een van de kleuterklassen.

9.45-10.15 Rondleiding

Een leerling uit groep 3 en groep 4, verzorgen een rondleiding door de school.

10:15-10:45 College-tour

Leerlingen uit groep 7 serveren iets lekkers aan de bezoekers. Terwijl u hiervan geniet, kunt u enkele leerlingen uit groep 8 vragen stellen over hun ervaringen op school.

10:45-11:15 Peuterwennen en Buitenschoolse opvang

De Watermolen heeft een eigen voor- en naschoolse opvang. Wij werken hierbij samen met de kinderopvangorganisatie FreeKids. FreeKids vertelt u over het aanbod. Samen met de pedagogisch medewerker van FreeKids brengen wij ook een bezoek aan de opvang-locatie van de school.

11:15-11:45 Vragen

Wellicht heeft u na deze dag nog vragen, wij beantwoorden ze graag.

U kunt zich opgeven via administratie@obsdewatermolen.nl

Graag tot 22 november!