Digiduif

Als ouder bent u natuurlijk betrokken bij het wel en wee van uw kind op de basisschool. U houdt contact met de leerkracht(en) van uw kind(eren). Misschien bent u leesouder, of helpt u in de bibliotheek, of gaat u mee met het schoolreisje.

Zeker weten dat u niets mist

Maar soms… raken briefjes zoek over een activiteit die u pas dagen later vindt. Of uw kind vergeet zijn rugzak op de naschoolse opvang en nu weet u niet of hij morgen wel of geen gym heeft. En die afspraak voor het tienminutengesprek komt u helemaal niet uit, die moet u niet vergeten te verzetten, als dat tenminste nog kan.

Om dit soort situaties te voorkomen is er digiDUIF, de digitale communicatiedienst voor basisscholen. Via e-mails, berichten via de gratis app of (in noodgevallen) een sms blijft u op de hoogte van alles wat voor u relevant is. U kunt zelf afspraken inplannen, die koppelen aan uw digitale agenda en contact leggen met andere ouders en betrokkenen. En wilt u op uw gemak de vorderingen van uw kind bekijken, dan kunt u thuis inloggen op uw pc, laptop of tablet op een moment dat het u uitkomt.

Ook voor oppas, opa en oma

Met de gratis digiDUIF-app op uw telefoon bent u met één klik helemaal op de hoogte. En als u aan het werk bent, geldt dat ook voor oppas, opa en oma of wie er op dat moment voor uw kind zorgt. U hoeft dus nergens meer achteraan te bellen.

digiduif

Heeft u een vraag over DigiDuif of bent u de activatiecode kwijt?

Stuur dan een mail naar: f.dewaal@zaanprimair.nl